j elad robogk s QUAD-ok akcis ron, kedvezmnyekkel!
Akcis Robogk s QUAD-ok a www.fergum.hu-n
Bevsrlkosr
0 cikk


Termk kategrik

Akcis termkek
FU2 SILVER Felnyitható Bukósisak
FU2 SILVER Felnyitható Bukósisak  Ft
 Ft

Gyorskeress
Ide kell berni a keresett cikk nevt
sszetett keress

jdonsgok
Castrol 2T ásványi olaj
Castrol 2T ásványi olaj
 Ft

Kzssg

Informcik
Jogi figyelmeztets


Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait kizárólag rendelésénekteljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. Posta, futárszolgálat). A teljesítésbe bevont alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
Az Üzemeltető kijelenti, hogy minden tőle elvárhatót megtesz a tárolt adatok biztonsága érdekében. Kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatokhoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.


Regisztrációs adatok
Vásárlóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.


A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás
A Webáruház vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon, vagy telefax segítségével. Javasoljuk, hogy teljes körű regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.


A regisztráció megszüntetése
A Webáruház lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését  a nyilvántartásából. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az rendeles@bukosisakaruhaz.hu  címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét. Felhívjuk figyelmét, hogy új rendelés feladásakor ismét regisztrálnia kell magát!


A felhasználó adatainak módosítása
Regisztrált felhasználóink a Webáruházban  megadott adataikat bármikor megváltoztathatják a Fiók karbantartása  menüpont alatt, a belépést követően a Fiók adatai hivatkozás alatt.

A Webáruházban történő regisztrációkor minden felhasználónak lehetősége van rá, hogy feliratkozzon a Webáruház  e-mailben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatjuk a felhasználókat. A hírlevél a későbbiekben bármikor lemondható a "Fel- és leíratkozás a hírlevélről" hivatkozásra kattintva. Kéretlenül a Webáruház nem küld hírlevelet felhasználói részére.
Folytats