Új eladó robogók és QUAD-ok akciós áron, kedvezményekkel!
Akciós Robogók és QUAD-ok a www.fergum.hu-n
Bevásárlókosár
0 cikk


Termék kategóriák

Akciós termékek
FU2 SILVER Felnyitható Bukósisak
FU2 SILVER Felnyitható Bukósisak  Ft
 Ft

Gyorskeresés
Ide kell beírni a keresett cikk nevét
Összetett keresés

Újdonságok
Plexi Sötétitett OF3, CR6, FF7, FF1, FF2,FF3,FF4, FU2, FU3, OF4,
Plexi Sötétitett OF3, CR6, FF7, FF1, FF2,FF3,FF4, FU2, FU3, OF4,
 Ft

Közösség

Információk
Jogi figyelmeztetés


Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait kizárólag rendelésénekteljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. Posta, futárszolgálat). A teljesítésbe bevont alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
Az Üzemeltető kijelenti, hogy minden tőle elvárhatót megtesz a tárolt adatok biztonsága érdekében. Kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatokhoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.


Regisztrációs adatok
Vásárlóinknak a regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.


A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás
A Webáruház vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon, vagy telefax segítségével. Javasoljuk, hogy teljes körű regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.


A regisztráció megszüntetése
A Webáruház lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését  a nyilvántartásából. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az rendeles@bukosisakaruhaz.hu  címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét és nevét. Felhívjuk figyelmét, hogy új rendelés feladásakor ismét regisztrálnia kell magát!


A felhasználó adatainak módosítása
Regisztrált felhasználóink a Webáruházban  megadott adataikat bármikor megváltoztathatják a Fiók karbantartása  menüpont alatt, a belépést követően a Fiók adatai hivatkozás alatt.

A Webáruházban történő regisztrációkor minden felhasználónak lehetősége van rá, hogy feliratkozzon a Webáruház  e-mailben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatjuk a felhasználókat. A hírlevél a későbbiekben bármikor lemondható a "Fel- és leíratkozás a hírlevélről" hivatkozásra kattintva. Kéretlenül a Webáruház nem küld hírlevelet felhasználói részére.
Folytatás